Apple iPhone reparaties

Heeft u problemen met uw iPhone of is deze gevallen en is hierdoor het glas gebroken, dan biedt iPhone Reparatie Den Bosch de oplossing met een professionele iPhone reparatie en uitstekende service en garantie. Wij repareren vrijwel elke iPhone met OEM onderdelen. Kwaliteit en uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk!

Wij werken altijd op afspraak zodat u nooit langer dan 30 minuten hoeft te wachten. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om te zien of u vandaag nog terecht kunt.

Hieronder treft u een overzicht aan van alle iPhones, klik op uw iPhone model om de reparatie tarieven te bekijken.

Alle iPhone modellen

iPhone SE

iPhone 6s plus

iPhone 6 plus

iPhone 3Gs

Jarenlange ervaring en deskundigheid

Vanaf jongs af aan werken wij al aan diverse computer systemen. In het begin voornamelijk met Windows maar zo’n 7 jaar geleden zijn we volledig overgestapt naar het repareren en uitbreiden van Apple systemen. Voornamelijk omdat we meer feeling hebben met deze producten. Door de jaren heen hebben we al een ruime hoeveelheid systemen van jong tot oud op de tafel gehad.  Wij kunnen een iMac of Macbook vanaf 2008 met wat upgrades zoals een SSD en werkgeheugen uitbreiden, zodat deze nog makkelijk drie jaar mee kan.