iPhone 4 reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone 4 reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Prijsoverzicht

iphone reparatie kapot scherm

iPhone 4 Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone 4 een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen

€ 45,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone 4 Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone 4 erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 30,-

iPhone 4 – Oplaadpoort / microfoon

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw iPhone 4 niet meer oplaadt (probeer eerst andere en originele kabel) of de mensen met wie u belt kunnen u niet meer horen dan is dit onderdeel defect.

€ 25,-

iPhone 4 – Homeknop reparatie

Reparatietijd: 30min

Wanneer de homeknop van uw iPhone 4 niet meer reageert of hard ingedrukt moet worden om te reageren dan zal het drukgevoelige onderdeel eronder vervangen moeten worden.

€ 25,-

iPhone 4 – Voorkant camera

Reparatietijd: 30min

Soms kan bij een kapot scherm ook de camera aan de voorkant beschadigd zijn. Dit onderdeel dient dan vervangen te worden.

€ ,-

iPhone 4 – Aan/uit knop – Proximity sensor

Reparatietijd: 30min

Wanneer u uw iPhone 4 niet meer aan kunt zetten met de aan/uit knop aan de boven kant, of het scherm gaat niet uit wanneer u deze tijdens het bellen tegen uw oor houdt, dan dient dit onderdeel vervangen te worden.

€ 25,-

iPhone 4 – Oorspeaker

Reparatietijd: 30min

Wanneer u mensen slecht tot niet verstaat tijdens het bellen dan is waarschijnlijk uw oorspeaker vuil of defect. Dit onderdeel dient dan vervangen te worden.

€ 25,-

iPhone 4 – Camera achterkant

Reparatietijd: 30min

Wanneer de camera niet reageert of niet meer scherp stelt dan kunnen wij deze voor u vervangen.

€ 25,-

iPhone 4 – Achterkant

Reparatietijd: 5 min

Wanneer de achterkant is gebarsten kunnen we deze snel voor u vervangen.

€ 25,-

Wil je ons wat vragen?

Reacties van onze klanten

[RICH_REVIEWS_SHOW num="all"]

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.