iPhone 5 reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone 5 reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

De iPhone 5 is sinds september 2012 beschikbaar in Nederland en is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De iPhone 5 heeft het typenummer A1428 en A1429, deze vindt u net als het serienummer en het IMEI nummer op de achterzijde. De iPhone 5 is uitgebracht in 16, 32 en 64 GB uitvoeringen en is het eerste toestel voorzien van de lightning aansluiting om op te laden en te synchroniseren.

Prijsoverzicht

iphone 5 lcd scherm

iPhone 5 Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone 5 een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen

€ 85,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone 5 reparatie - batterij vervanging

iPhone 5 – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone 5 erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 40,-

iPhone 5 – Oplaadpoort / microfoon

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw iPhone 5 niet meer oplaadt (probeer eerst andere en originele kabel) of de mensen met wie u belt kunnen u niet meer horen dan is dit onderdeel defect.  Dit dient dan vervangen te worden.

€ 35,-

iPhone 5 reparatie - home knop reparatie

iPhone 5 – Homeknop reparatie

Reparatietijd: 30min

Wanneer de homeknop van uw iPhone 5 niet meer reageert of hard ingedrukt moet worden om te reageren, dan zal het drukgevoelige onderdeel eronder vervangen moeten worden.

€ 25,-

iPhone 5 reparatie - voorkant camera en proximity sensor

iPhone 5 – Voorkant camera of proximity sensor

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw camera aan de voorkant niet meer werkt of als het scherm niet uitschakelt als u deze aan uw oor houdt dan is dit onderdeel defect, en kunnen wij het voor u vervangen.

€ 25,-

iPhone 5 reparatie - aan/uit kabel

iPhone 5 – Aan/uit / volume knopjes / Geluid uit schakelaar

Reparatietijd: 30min

Wanneer u uw iPhone 5 niet meer aan kunt zetten met de aan/uit knop aan de boven kant of uw volumeknopjes en/of mute switch werken niet meer, dan kunnen wij dit onderdeel vervangen.

€ 45,-

iPhone 5 reparatie - oorspeaker

iPhone 5 – Oorspeaker

Reparatietijd: 30min

Wanneer u mensen slecht tot niet verstaat tijdens het bellen dan is waarschijnlijk uw oorspeaker vuil of defect, en dient dit onderdeel vervangen te worden.

€ 25,-

iPhone 5 reparatie - achterkant camera

iPhone 5 – Camera achterkant

Reparatietijd: 30min

Reageert de camera slecht of kan deze niet meer scherpstellen? Dan is hoogstwaarschijnlijk de camera kapot. Wij kunnen deze voor u vervangen.

€ 45,-

iPhone 5 reparatie - behuizing

iPhone 5 – Behuizing

Reparatietijd: 45min

Wanneer de behuizing van je iPhone 5 is verbogen waardoor bijvoorbeeld het scherm niet meer goed vast zit, dan kut u deze laten vervangen.

€ 75,-

Wil je ons wat vragen?

Reacties van onze klanten

[RICH_REVIEWS_SHOW num="all"]

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.