iPhone 5c reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone 5c reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

De iPhone 5c is sinds de lancering in september 2013 de verkooptopper van Apple. Dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, roze, blauw en geel en maakt dat de kleurrijkste iPhone tot op heden. In tegenstelling tot de andere uitvoeringen van de iPhone, is de kleur van het glazen touchscreen altijd zwart. Het typenummer van deze iPhone is A1532. U vindt dit nummer, net als het serienummer en EMEI nummer op de achterzijde van het toestel.

Prijsoverzicht

iPhone 5c schermreparatie

iPhone 5c Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone 5c een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen

€ 85,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone 5c – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone 5c erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 40,-

iPhone 5c – Homeknop reparatie

Reparatietijd: 30min

Wanneer de homeknop van uw iPhone 5c niet meer reageert of hard ingedrukt moet worden om te reageren, dan zal het drukgevoelige onderdeel eronder vervangen moeten worden.

€ 25,-

iPhone 5c – Voorkant camera of proximity sensor

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw camera aan de voorkant niet meer werkt of als het scherm niet uitschakelt als u deze aan uw oor houdt dan is dit onderdeel defect en dient vervangen te worden.

€ 35,-

iPhone 5c – Oplaadpoort / microfoon

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw iPhone 5c niet meer oplaadt (probeer eerst andere en originele kabel) of de mensen met wie u belt kunnen u niet meer horen dan is dit onderdeel defect. Wij kunnen dit voor u vervangen.

€ 35,-

iPhone 5c – Aan/uit / volume knopjes / Geluid uit schakelaar

Reparatietijd: 30min

Wanneer u uw iPhone 5c niet meer aan kunt zetten met de aan/uit knop aan de boven kant, of uw volumeknopjes en/of mute switch werken niet meer, dan moet dit onderdel vervangen worden.

€ 45,-

iPhone 5c – Oorspeaker

Reparatietijd: 30min

Wanneer u mensen slecht tot niet verstaat tijdens het bellen dan is waarschijnlijk uw oorspeaker vuil of defect. Wij kunnen dit onderdeel voor u vervangen.

€ 25,-

iPhone 5c – Camera achterkant

Reparatietijd: 30min

Wanneer de camera niet reageert of niet meer scherp stelt dan kunnen wij deze voor u vervangen.

€ 35,-

iPhone 5c – Behuizing

Reparatietijd: 45min

Wanneer de behuizing van je telefoon is verbogen waardoor bijvoorbeeld het scherm niet meer goed vast zit, dan kun je deze laten repareren.

€ 75,-

Wil je ons wat vragen?

1 + 6 = ?

Reacties van onze klanten

[RICH_REVIEWS_SHOW num="all"]

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.