iPhone 6s plus reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone 6s plus reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Prijsoverzicht

iPhone 6s plus scherm reparatie via Apple

iPhone 6s plus Scherm reparatie via Apple

Reparatietijd: 4-5 werkdagen

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Schermen van hoge kwaliteit voor de iPhone 6s plus zijn vanwege de 3D touch nog moeilijk verkrijgbaar en daardoor nog erg kostbaar. Wanneer u uw iPhone enkele dagen kunt missen, kunnen wij het toestel aanmelden voor een reparatie bij Apple zelf. Het toestel wordt dan gerepareerd met originele onderdelen. 

€ 217,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s plus Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone 6s plus een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.

€ 395,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone 6s plus reparatie via Apple

Officiele reparatie via Apple

Reparatietijd: 4-5 werkdagen

Wanneer uw zo beschadigd is dat zowel het scherm als de behuizing vervangen dient te worden, dan kunnen wij dit toestel opsturen naar Apple. In de meeste gevallen wordt het toestel volledig vervangen door een nieuw exemplaar. Bel of mail ons om te informeren naar de kosten.

Wil je ons wat vragen?

1 + 1 = ?

Reacties van onze klanten

[RICH_REVIEWS_SHOW num="all"]

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.