Al enkele jaren voeren we bij iPhone Reparatie Den Bosch ook uitbreidingen en reparaties uit voor andere Apple apparaten zoals de Macbook, Macbook Pro en iMacs. Dit deden we eerder onder de naam MacMigratie. Daarnaast hebben we ook een aan-huis-service voor zaken zoals trainingen, installatie hulp, advies voor het aanschaffen van je (eerste) Apple computer, netwerkproblemen/installaties, etc…

Kijk hieronder voor de diverse uitbreidingen die mogelijk zijn.

417861-ssd-vs-hdd-what-s-the-difference-updateEen SSD in je iMac of Macbook.

Met het plaatsen van een SSD in je Macbook of iMac geef u uw computer een enorme snelheidswinst. Het opstarten van uw systeem zal al binnen 20 seconden gebeurd zijn en het starten van programma’s gebeurd vrijwel direct.

Hoe gaat de upgrade in zijn werk? 

De uitbreiding van een SSD doen wij in onze eigen werkruimte. U kunt uw systeem bij ons langs brengen en afhankelijk van de opties die u wilt, vaak dezelfde dag nog ophalen.
De meest voor de hand liggende uitbreiding is door de DVD speler te vervangen door een zogenaamde caddy waarin de SSD past. De meeste Mac’s vanaf 2008/09 hebben een sata 3 aansluiting, dezelfde als waar je harde schijf in zit.

Waarom de dvd speler vervangen?

SSD’s zijn nog relatief duur per GB. Wanneer u zowel een harde schijf als SSD hebt kunt u deze combineren tot 1 schijf. Lees hierover verder in de aparte pagina over deze uitbreiding. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

 

Uitbreiden van werkgeheugen

Met het uitbreiden van het werkgeheugen zal uw systeem niet direct sneller opstarten maar u zult wel meerdere programma’s en/of meer browser tabbladen tegelijk open kunnen hebben voordat uw systeem het welbekende strandballetje gaat vertonen. Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen.